Telefonie

Goed bereikbaar zijn en werken wanneer en waar u wilt, op welke locatie dan ook. Wij hebben de nieuwste kijk op telefonie en bieden een betrouwbaar en flexibel telefoonsysteem.

VoIP

Dit systeem werkt als een traditionele centrale, maar maakt gebruik van de modernste technieken. De centrale en telefoons zijn onderdeel van het computernetwerk. Bellen gaat via internet, zowel intern als extern (Voice over IP: VoIP).

U kunt ervoor kiezen een centrale op locatie aan te schaffen of een centrale in de cloud te huren. Belt u via de cloud, dan wordt die per toestelnummer gehuurd. 

Integreren vast en mobiel

We integreren ook vast en mobiel. De koppeling tussen mobiele nummers en uw telefooncentrale is een uitkomst. Zeker als u en uw medewerkers veel onderweg zijn, flexwerken of op afstand werken. Uw bedrijf is overal bereikbaar via het zakelijke telefoonnummer en er kan uitgaand met hetzelfde nummer worden gebeld, vanaf elke (mobiele) telefoon.

We zijn 3CX Gold Partner en KPN Top Partner.

Voordelen:

  • Een toekomstbestendige IP-centrale op uw locatie of bij ons in de cloud gehost met vaste, DECT en/of mobiele telefoons.
  • Lage telefoonkosten door gebruik te maken van internet (mobiel netwerk of WiFi). U verdient uw investering snel terug.
  • Vaste en mobiele telefonie kunnen aan elkaar worden gekoppeld in de centrale.
  • Bereikbaar zijn via uw vertrouwde vaste nummer, waar u of uw medewerkers ook zijn.
  • Heel geschikt voor flexibel werken.
  • Eenvoudig beheer, gemakkelijk uit te breiden.
  • Uitstekende gesprekskwaliteit.

Pluym ICT heeft VoIP-toestellen van Snom, Yealink, Fanvil en Gigaset. Voor zakelijke abonnementen voor mobiele telefonie kunt u kiezen uit aanbieders KPN en T-Mobile, eventueel ge├»ntegreerd in de 3CX of KPN VoIP-centrale. Voor telefoonaccessoires hebben wij het assortiment van Otterbox in huis.

We zijn Snom Silver Partner en Otterbox Approved Partner