Websites

Een website blijft een stabiele factor in het kleurrijke medialandschap. Het is een uitstekend vertrekpunt om uw klanten en potentiƫle klanten kennis te laten maken met uw bedrijf, uw bedrijfsactiviteiten en uw producten of diensten.

Een website is een onmisbare toegevoegde waarde van uw bedrijf en van grote waarde in de gehele marketing mix. Uw website kan het begin- en eindpunt zijn voor al uw activiteiten op sociale media.

Want sociale media zijn niet meer weg te denken. Het zijn goedkope en snelle instrumenten om uw bedrijf in de kijker te zetten. De vluchtigheid en snel wisselende populariteit ervan stelt menig ondernemer echter voortdurend voor de vraag in welk social mediakanaal hij of zij het best kan investeren. De ontwikkelingen in het landschap van de sociale media gaan razendsnel. Voor je het weet is het kanaal van je keuze verouderd.

Wij hebben ervaring met het bouwen van websites en de integratie ervan in sociale media. Om een indruk te krijgen van de websites die we hebben gerealiseerd, nodigen we u uit om een kijkje te nemen in ons portfolio. Neem vrijblijvend contact met ons op om u te informeren over de verschillende mogelijkheden.

Ontwerp en realisatie

Het bouwen en inrichten van een gebruiksvriendelijke website is een intensief samenspel tussen opdrachtgever en Pluym ICT waarbij verschillende disciplines hun inbreng hebben. De opdrachtgever geeft de hoofdlijnen aan. Wij zetten vervolgens onze technische en grafische kennis in om de website naar wens te bouwen en visueel aantrekkelijk te maken.

In het proces van inrichten en vormgeving werken we regelmatig samen met een communicatieadviseur of journalist om mee te denken over de structuur van de site, de navigatie en de verhaallijnen. Deze aanpak geeft niet zelden verrassende neveneffecten en toegevoegde waarde. Het proces van ontwerp en realisatie brengt namelijk automatisch met zich mee dat u kritisch naar uw eigen organisatie, manier van werken en communiceren kijkt. Deze werkwijze kan tot verhelderende inzichten leiden waar u uw voordeel mee kan doen.

Content Management Systeem

Als uw website eenmaal is gebouwd, kunt u er voor kiezen om deze zelf actueel te houden, binnen de door ons aangebrachte layout.

Dit bijhouden van de website kan met een zogenaamd Content Management Systeem (inhoudbeheersysteem). Er is nauwelijks technische kennis voor nodig en het is snel aan te leren. Dit is zowel kostenbesparend als effectief. U kunt op elk gewenst moment zelf uw website actualiseren. In een gesprek lichten we dit systeem graag toe en uiteraard blijven we op de achtergrond altijd aanwezig om u bij te staan als u zelf er niet uitkomt.