Printers en multifunctionals

Een printer is onmisbaar in een netwerk. Steeds vaker kiezen bedrijven voor een multifunctionele printer, die niet alleen kan printen maar ook scant en kopiĆ«rt.

Zelf werken we bij voorkeur met printers en multifunctionals van Brother, Epson en Lexmark. Dit om de goede service van de fabrikanten en goede ervaringen van onze klanten. Op verzoek leveren we ook de machines van andere merken.

Voor label- of bonprinters kunt u bij ons terecht voor de merken Zebra, Star, Brother en Epson. We bieden ook labelprinters van Dymo. Van de meeste printers hebben wij alle bijbehorende supplies in voorraad of kunnen we zorgen voor een snelle levering.

Onderhoudscontract printer

Printers hebben onderhoud nodig. Toners moeten regelmatig worden vervangen. Graag ontzorgen we u met een onderhoudscontract voor uw printer. Dat is op basis van een vaste prijs per afgedrukte pagina. Daarmee kunt u uw kosten voor onderhoud budgetteren.

Scanners

Bij professionele scanapparatuur maken we onderscheid tussen fotoscanners en scanners die met name worden gebruikt voor het inscannen van documenten voor archiveringstoepassingen zoals bijvoorbeeld RetSoft Scan & Sorteer. We hebben documentscanners van de merken Brother, Epson, Canon en Fujitsu.

Wat fotoscanners betreft hebben we goede ervaringen met Epson en Nikon.

Barcodescanners zijn er in een uiteenlopend assortiment. Wij voeren de meest gangbare merken zoals Honeywell, Zebra, en Symbol. U kunt bij ons terecht voor eenvoudige draadgebonden modellen maar ook voor geavanceerde draadloze modellen.

We zijn officieel Brother Business Parter, Epson Solutions+ Silver Partner en Lexmark Business Solution Dealer Gold Partner.