Digitale nieuwsbrief versturen

Met een professionele digitale nieuwsbrief (direct mail) kunt u uw klanten rechtstreeks benaderen.

Er is strenge regelgeving om spam te bestrijden. Veel internetproviders staan niet toe dat de nieuwsbrieven vanaf uw eigen computer worden verstuurd. Daarbij komt dat u ontvangers van de nieuwsbrief voortdurend de vraag moet voorleggen of zij de nieuwsbrief wel willen (blijven) ontvangen.

Wij kunnen voor u een direct mail omgeving creëren waarin u zelf de regie houdt over de verzending van digitale nieuwsbrieven, en u toch thuis via uw eigen pc op elk gewenst moment uw klanten met een mailing kunt bereiken. Deze direct mail omgeving zorgt voor een verbinding tussen uw pc en een door alle mailservers vertrouwde mailserver. Dit maakt het mogelijk om van uw eigen adres met één muisklik een massa digitale nieuwsbrieven te versturen. De nieuwsbrieven worden ook door SPAM-filters als vertrouwd gezien en vinden dus zonder problemen hun weg naar uw klanten.

Opt-in

De direct mail omgeving die we voor u creëren, houdt automatisch rekening met de wettelijke bepalingen die voor het versturen van digitale nieuwsbrieven gelden. We zorgen ervoor dat ontvangers zich kunnen aan- of afmelden voor de nieuwsbrief op basis van een confirmed opt-in-regeling.

Dit gebeurt via het door de ontvanger opgegeven e-mail adres. Hiermee heeft u altijd gegarandeerde e-mailadressen waarbij de klant zelf al heeft aangegeven deze nieuwsbrieven wel of niet te willen ontvangen. Het aanmeldscherm hiervoor kunnen we integreren in de website. De klant wordt dan doorgestuurd naar de direct mail omgeving om te registreren, het e-mailadres aan te passen of af te melden. 

Voordelen direct mail

Het systeem geeft u ook inzicht in de respons. Van elke nieuwsbrief kunnen statistieken worden opgevraagd. Wanneer er links in staan naar uw eigen of andere websites of e-mailadressen, kunt u zien hoe vaak deze zijn aangeklikt, en welke e-mailadressen niet bereikt zijn en waarom. Zo kan de lijst met adressen worden opgeschoond en onderhouden. Van de geregistreerde e-mailadressen kan een export worden gemaakt voor gebruik in andere programma's.

TIP: Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, heeft u meteen een idee hoe de aan- en/of afmeldprocedure in zijn werk gaat.