Internet

De term internet is zo ingeburgerd dat mensen nog zelden stilstaan bij de betekenis en het ontstaan ervan. Bij Pluym ICT zien we internet als de verzamelnaam van een wereldwijd verspreid computernetwerk waardoor iedereen met elkaar kan communiceren.

Dat communiceren ging in de begin jaren negentig vooral via tekstberichten en slechts en beperkt deel van de wereldbevolking maakte er gebruik van. Nu is elke vorm van communicatie zowel in tekst, geluid als in beeld de gewoonste zaak van de wereld en communiceert ook bijna heel de wereld via internet.

Pioniers in internet

De techniek achter deze communicatiewereld, het verkrijgen van toegang tot internet en de weg weten in het land van websites, domeinnamen, hosting, digitale nieuwsbrieven, spam bestrijding, online back-up en online werkplek, is niet voor iedereen weggelegd. Dat is het werk van specialisten. Pluym ICT heeft elk stap in het ontwikkelingsproces van internet vanaf het prille begin en van dichtbij gevolgd en durft zich één van de pioniers in de internetwereld noemen. De ervaring en kennis die we tijdens deze ontdekkingsreis hebben opgedaan, benutten we nu in het voordeel van onze klanten.