Portfolio

Websites

Sociale media, in welke verschijningsvorm of gedaante dan ook, zijn niet meer weg te denken. Het is een goedkope en snelle manier om aandacht te genereren voor uw bedrijf. De vluchtigheid en snel wisselende populariteit ervan stelt menig ondernemer echter voortdurend voor de vraag in welk social mediakanaal hij of zij het best kan investeren. De ontwikkelingen in het landschap van de sociale media gaan razendsnel. Voor je het weet is het kanaal van je keuze verouderd.

Welke keuze u ook maakt, een website blijft in het kleurrijke medialandschap een stabiele factor en een uitstekend vertrekpunt om uw klanten en potentiƫle klanten kennis te laten maken met uw bedrijf, uw bedrijfsactiviteiten en uw producten of diensten.

Een website is een onmisbare toegevoegde waarde van uw bedrijf, maar dat wil niet zeggen dat u de rest maar overboord moet gooien. Tegenwoordig maakt een website deel uit van uw gehele marketing mix. Uw website kan zelfs het begin- en eindpunt zijn voor al uw sociale media activiteiten.

Wij hebben ervaring met het bouwen van websites en de integratie ervan in sociale media. Om een indruk te krijgen van de websites die we hebben gerealiseerd nodigen we u uit om een kijkje te nemen in ons portfolio. Neem vrijblijvend contact met ons op om u te informeren over de verschillende mogelijkheden.